Havran Belediyesi Mevlid-i Nebi Programı

Havran Belediyesi Mevlid-i Nebi Programı 1

Belediyemizin Organizasyonluğunda, ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU, ilahi ezgi sanatçısı Fatih ÇELİK ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti İsmail Han’ın katılımı ile Mevlid-i Nebi isimli konferans halkımızın yoğun katılımı ile Belediye Kültür Merkezin’de gerçekleşti. İsmail HAN hocanın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program, ilahi ezgi sanatçısı Fatih ÇELİK’in ilahi dinletisiyle devam etti. Daha sonra Ömer DÖNGELOĞLU, Peygamberimizin hayatından kesitler ile devam etti. Programın sonunda belediye başkanımız Emin ERSOY, ilahiyatçı yazar Ömer DÖNGELOĞLU’na Kocaseyit heykeli, programa gelenlere gül hediye edildi.