6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıldönümünde hayatını kaybedenler sabah namazında anıldı. 1

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, #6Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde Fatih Sultan Mehmet Camiide depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dua programına katıldı. Daha sonra belediyemiz tarafından Sabah Namazı sonrası vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuldu. Asrın felaketinde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıldönümünde hayatını kaybedenler sabah namazında anıldı. 2
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıldönümünde hayatını kaybedenler sabah namazında anıldı. 3
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıldönümünde hayatını kaybedenler sabah namazında anıldı. 4
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıldönümünde hayatını kaybedenler sabah namazında anıldı. 5