KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 1
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri halkımızın yoğun ilgisi ve coşkuyla fener alayı ile sona erdi. 15 Temmuz Şehitleri Meydanında yediden yetmişe genciyle yaşlısıyla toplanan Havran Halkı, İlçe Protokolü, Mahalle Sancakları ve Okul Bandosu eşliğinde ellerindeki fener ve Türk Bayraklarıyla yürüdü. Yürüyüş sırasında güzergâh üzerindeki ev ve iş yerlerindeki vatandaşlar da korteje alkışlarla eşlik etti. İlçemizde eskiden geleneksel olan meydanlarda yöresel halk oyunları oynanmasıda bu özel günde yeniden yaşatıldı. Kızılay Meydanında biten yürüyüş burada havai fişek gösterisi ile sona erdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun 🇹🇷
KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 2KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 3KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 4KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 5KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 6KOCASEYİTİN TORUNLARI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI 7