TÜM DÜNYAYA YETECEK KADAR ZEYTİN DALIMIZ VAR!

Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden anlamlı etkinlik, Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle Afrin’de bulunan Mehmetçiğimize destek amacıyla Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine 70 Zeytin fidanı ve Afrin’de şehitlik mertebesine ulaşmış askerlerimiz için ise 40 selvi fidanı toprakla buluşturuldu.

Düzenlenen programa Havran Kaymakamı Şeref AYDIN, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf SÖBÜOĞLU, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Okul Müdürü Ali Rıza DÖRTKOL’un etkinlik hakkında yaptığı konuşmayla başlarken akabinde Mehmet Emin ÇELİK tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Müftü Vekili İlçe Vaizi Mehmet Zeki DURMUŞ tarafından şehitlerimiz ve dünya barışı için yapılan dualarla devam etti. Edilen duaların ardından zeytin ve selvi fidanları öğrenciler tarafından davetliler ile birlikte okul bahçesine dikildi. Fidan dikiminden sonra yapılan lokma hayrı ile program sona erdi.

Katılımlarından dolayı protokol üyelerine ve misafirlere, programa yaptıkları katkılardan dolayı Havran Belediyesine, Havran Orman İşletme Şefliğine, Edremit Zeytin Üretme İstasyon Müdürlüğüne, Havran Müftülüğüne ve Okul Aile Birliğine teşekkür ederiz.