Ramazan Bayramı İlçemizde Kutlanmaya Başladı

Ramazan Bayramı İlçemizde Kutlanmaya Başladı 1

Tüm yurtta kutlanan mübarek Ramazan Bayramı İlçemizde’de coşkuyla kutlandı.

Bayram namazı sonrası İlk Kutlama Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Belediye Personeli ile Bayramlaştı. Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz Havran AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek kutlama programına katıldılar. Programının ikinci bölümü Tarihi Hocazade Konağı (Kent Müzesi) bahçesinde yapıldı. Bayramlaşma Programına Kaymakamımız Sayın Şeref AYDIN,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Siyasi Parti Temsilcileri,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız Sayın Şeref AYDIN,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Havran AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet DAYI,Havran CHP İlçe Başkanı Sayın Naci SAVAŞ,Havran MHP İlçe Başkanı Sayın Ömer ACAR,Havran İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet SARAÇOĞLU katılımcılara yönelik bayrağım tebriği konuşması gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY yaptığı konuşmada şunları söyledi.Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık.Allah yenisini göstersin.Ramazan Ayı boyunca her akşam farklı mahallelerimizde Tiyatro oyunları ile birlikte iftar sofraları kurduk.Belediye olarak amacımız köklü kültürümüze yeni nesillere taşımak insanlarımızın yüzüne tebessüm kondurabilmek idi.Tiyatro oyunumuz halkımızın büyük beğenisini kazandı.Havran’da Ramazan bir başka yaşanır dedik ve yola bu anlayışla çıktık.Havran Belediyesi olarak farklı bir çalışma gerçekleştirdik.Havran’da her zaman birlik ve beraberlik hakimdir.Bugün Bayramın özü olan kardeşlik duygusunu doya doya yaşıyoruz.Bir hafta sonra yapılacak Genel Seçimler Ülkemize ve İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Protokol üyeleri Hocazade konağı bahçesindeki bayramlaşma sonrası Şerife ve Ali Soylu Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların Bayramlarını tebrik ettiler.