Küçükdere Mahallemizde İftar Sofraları Kuruldu Yüzlerce İnsan Hep Birlikte Orucunu Açtı

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile Küçükdere Mahallemizde devam etti.
Etkinliklere Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Belediye Başkan Yardımcıları ,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Küçükdere Mahalle Muhtarı Mehmet Sıddık Sırlan ve Küçükdere mahalle sakinleri katıldı.Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı.

TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediyemiz Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Tiyatro oyununu izleyen Küçükdere Mahalle sakinleri gülme krizine girdi.

ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.

MAHALLEMİZDE İLKLERİ EMİN ERSOY İLE YAŞADIK

Mahalle Muhtarı Mehmet Sıddık Sırlan Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz.Mahallemizde çevre düzenlemesi yapıldı atıl durumdaki tepe kahvesinin olduğu bölge komple yenilendi.Kilit parke taşı döşendi.Körfezde eşi benzeri olmayan bir kıraathane yapıldı.yapılan hizmetler doğa güzelliği ile birleşince ortaya harika bir manzara çıktı.Körfez bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız özellikle hafta sonları buraya akın ediyor Başkanımız sayesinde mahallemiz ilkleri yaşıyor başta Belediye Başkanımız Emin Ersoy olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim dedi.

BAŞKANIMIZ KÜÇÜKDERE HALKININ RAMAZANINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada Küçükdere mahalle muhtarı Mehmet Sıddık Sırlan’a katkılarından dolayı teşekkür edip mahalle sakinlerinin ramazanını tebrik etti.
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’un yaşamında en büyük destekçisi Aliye Ersoy hanımefendi Küçükdere mahallesindeki etkinliklere katılarak hem eşine destek oldu hemde mahalle sakinleri bayanlar ile sohbet etti.

BAŞKANIMIZ ENGELLİ GENCİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy ve eşi Aliye Ersoy hanımefendi Hasan Dalgıç isimli genci evinde ziyaret etti.
Başkanımız Hasan Dalgıç ile sohbet ettikten sonra aileye herhangi bir talebiniz olduğunda mutlaka bana uğrayın her konuda sizlerin yanındayım dedi.

BAŞKANIMIZ KÜLTÜRÜMÜZÜ TANIMAK İÇİN ALMANYA’DAN GELEN ALMAN GENÇLER İLE SOHBET ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy Almanya’dan Ülkemize gelen ve kültürümüzü öğrenmek isteyen Almanya uyruklu gençler ile kısa süreliğine sohbet etti.
Çevirmenin Tercüme ettiği sohbette Başkanımız Emin Ersoy Havran’ın köklü kültürünü Alman misafirlerine anlattı.
Gençler iki gündür Havran’ı gezdiklerini belirterek dün Belediyenin Kocadağ mahallesinde verdiği iftar yemeğine ve Ramazan etkinliklerine katıldık.Bugün ise Küçükdere Mahallesindeyiz siz Türklerin birlikte hareket etme duygusuna hayran kaldık Türkiye’de hiç yabancıllık yaşamıyor diyerek görüşlerini dile getirdiler.

KURAN KURSU İÇİN YER TESPİTİ YAPILDI

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy mahalle Muhtarı,İmamı ve sakinleri ile kuran kursu için yer tespiti yaptı.Başkanımız Sayın Emin Ersoy Muhtarlık hizmet binası yanını Kuran kursu olarak yapılması konusunda ilgili müdürlüklere talimat verdi.Mahalle Sakinleri Belediye Başkanımız yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.