Havran’da Yer Gök Kırmızı Beyaz

Havran’da Meydanlar demokrasiye sahip çıkan binlerce vatandaşlarla doldu taştı.
Havranlılar meydanlarda 12.gününde demokrasi nöbeti tutuyor.
Bu akşam Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkma etkinliği Ziraat Odası önünde Bayraklar ve sancaklar eşliğinde gerçekleşti.
Türk Bayrağını eline alan 7’den 70’e tüm Havranlılar terör örgütlerini lanetlediler.
Sunuculuğunu Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Yılmaz’ın başarı ile üstlendiği etkinlik Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşını okunması ile başladı. Program’da Tekke Camii İmam hatibi Mehmet Emin Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu.
Sivil Toplum Temsilcileri günü önemini belirten konuşmalar yaptılar.
Belediyemiz Kocaseyit Sanat Kulübü oyuncuları giydikleri kırmızı beyaz tişörtler ile teker teker sahneye çıkarak şiirlerini okudular.
Belediyemiz Bilgi evi öğretmeni Arzu Gülay minik öğrencileri ile sahneye çıkıp şiirler okudular.

ERSOY ŞEHİT KANIYLA KAZANILMIŞ TOPRAKLARIMIZ’DA TEK VATAN HAİNİ KALMAYACAK

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy kırmızı beyaz bayrağımızın olduğu tişört ile sahneye halkın uzun süre alkışları eşliğinde çıktı.
Başkanımız Halka hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi.
Kıymetli hemşehrilerim bugün Demokrasi nöbetimizin 12. günündeyiz Şehit kanları ile kazanılmış topraklarımızı Fetö Pkk Pyd gibi terör örgütlerine ve onlara destek veren dış ülkelere topraklarımızı bırakmayacağız.Gece nöbetteyiz gündüz işimizin başındayız Cumhurbaşkanımızın ikinci emrine kadar meydanlardayız dedi.
Başkan Ersoy İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Mahalle Muhtarlarını sahneye davet ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Yasin Öztürk ve Mahalle Muhtarları kırmızı beyaz tişörtler ile sahneye çıkarak elele tutuşup halkı selamlayarak birlik beraberlik mesajı verdiler.
Havranlılar Protokol üyelerini uzun süre ayakta alkışladı.

NÖBETTE ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Belediye Başkanlığımız gelen konuklarına her gün farklı ikramlarda bulunurken bu akşam ise katılımcılara lokma ikram edildi.
Nöbet tutanlara ise çorba ikram edildi.