Havran Belediyespor Altyapı Sporcularımızla biraraya geldik

Havran Belediyespor Altyapı Sporcularımızla biraraya geldik 1
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, Havran Belediyespor bünyesinde bulunan tüm altyapı sporcularımızın branşlarında ki sezonlarının tamamlanmasının ardından yemekte biraya geldi.
Kent Müzesi Bahçesinde düzenlenen yemeğe, İlçe Kaymakamımız Sayın Enver Özderin, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, Belediye Meclis Üyeleri, Havran Belediyespor Kulübü Yöneticileri ve Teknik Ekipleri, Okul Müdürleri, Beden Eğitimi öğretmenleri ve sporcularımız katıldı.
Belediye Başkanımız “Geride bıraktığımız dönemde göstermiş olduğunuz başarı ve gayretlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her branşta İlçemizin gururu olmaya devam edeceğinizden eminim, inanıyorum ki ileride Ay Yıldızlı bayrağı taşıyacak bir çok Milli Sporcular daha yetiştireceğiz. Hepinize başarılı, sakatlıksız bir sezon geçirmenizi dilerim.“dedi.