Filistin ile Kardeşlik Bağlarımızı Pekiştiriyoruz

Filistin ile Kardeşlik Bağlarımızı Pekiştiriyoruz 1

Havran Belediyesi ve Filistin’in Salfeet Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Protokol törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Birol Şahin, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, Salfeet Belediye Başkanı Sayın Abdul Karim Al-Zubaidi, Salfeet Belediye Meclisi Proje Komite Başkanı Sayın Ehab Maaratah Salfeet Belediye Meclisi Üyesi Sayın Abdel Rahim Gabriel, Salfeet Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Dr. Ahmad William, Salfeet Belediye Meclisi Eğitim Komite Başkanı Sayın Abla Abu Shamma Salfeet Belediye Meclisi Halkla İlişkiler Komite Başkanı Sayın Rania Naseem, Havran Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Oda Başkanları ve Daire Müdürleri katıldı.
Törende Başkan Ersoy ve Başkan Zubaidi’nin iki şehir arasında imzalanacak olan protokolün önemi hakkında ki konuşmaların ardından Havran Belediyesi ile Salfeet Belediyesi’ni kardeş şehir ilan eden protokol imzaladı. Program sonunda iki belediye arasında hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi. İmzalanan protokolün şehrimize hayırlı olmasını dileriz.