Ersoy, “Hakkı Amca Havran’ın Demokrasi Gazisidir

Havran’da Meydanlar her zaman olduğu gibi bugünde demokrasiye sahip çıkan binlerce vatandaşlarla doldu taştı.
Havranlılar meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor.
Bu akşam Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkma etkinliği Ziraat Odası önünde Bayraklar ve sancaklar eşliğinde gerçekleşti.
Türk Bayrağını eline alan 7’den 70’e tüm Havranlılar terör örgütlerini lanetlediler.

HOCALAR KURAN-I KERİM TİLAVETİ OKUDU

Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşını okunması ile başlayan program’da Havran Müftülüğünde çalışan Din görevlileri Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hatim okudular.
İlçe Müftüsü Ahmet Alınmaz günün önemini belirten bir konuşma yaptı.
İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum temsilcileri dev bayrak ile protokolü ve halkı selamladı.Okunan şiirlerin ardından Belediye Başkanımız Emin Ersoy halka hitaben konuşma yaptı.
Tekke Camii İmam hatibi Mehmet Emin Çelik okuduğu ilahiler ve Türkiyem isimli şarkı ile izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

ERSOY HAKKI AMCA HAVRAN’IN DEMOKRASİ GAZİSİDİR

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy önceki akşam yere düşerek kolunu inciten Hakkı Kalın isimli yaşlı amca ile sohbet etti.
Başkan Ersoy Hakkı amcamız önceki akşam demokrasi nöbetimize katıldı.Etkinlik sonrası otobüse binmeye çalışırken yere düştü ve kolunu incitti.Ağrısı sızı olmasına rağmen bugün demokrasi nöbetimize katılarak bizlere destek oluyor.Allah Hakkı amcamızdan razı olsun.Hakkı amcamız İlçemizin demokrasi gazisidir dedi.
Hakkı Kalın ise benim kolumu incitmem önemli değil yeter’ki vatana bir şey olmasın dedi.Hakkı Kalın hastanede ilgi ve alakasını esirgemeyen Belediye Başkanımız Emin Ersoy’a teşekkür ederim dedi.
Bu akşamki etkinliğe İlçe Kaymakamımız Yasin Öztürk,Jandarma Komutanı Volkan Öz,Belediye Başkanımız Emin Ersoy,,Emniyet Müdürü İsmail Tur,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri,Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Başkan Yardımcıları,Mahalle Muhtarları ve binlerce Havranlı katıldı.

NÖBETTE ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Belediye Başkanlığımız gelen konuklarına her gün farklı ikramlarda bulunurken bu akşam ise katılımcılara lokma ikram edildi.
Nöbet tutanlara ise çorba ikram edildi.