Demokrasi Nöbetinin Finali Balıkesir’de Yapıldı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlayan demokrasi nöbetleri bugün düzenlenen mitinglerle sona erdi. Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitinge Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı,Havran Kaymakamı Yasin Öztürk,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur,Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,İlçe belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri ile on binlerce vatandaş katıldı.

KOCASEYİT’İN TORUNLARI KUVVAYİ MİLLİYE MEYDANINDA

Mitinge katılan Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy miting alanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi.
15 Temmuz Darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız halkımıza meydanlara Demokrasiye ve Milli İradeye sahip çıkılması yönünde talimat verdi.Halkımızda sokaklara meydanlara çıkarak hainlere karşı bedenlerini hayatlarını ortaya koydu.
Tüm Ülkemizde olduğu gibi İlçemizdede Çanakkale Kahramanı Kocaseyit’in torunları olarak meydanlardan hiç ayrılmadık.
Bugün Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un katılımı ile Kuvvayi Milliye meydanında binlerce vatandaşımız ile finali gerçekleştirdik.Katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ederim dedi.

BAŞKAN ERSOY ORKESTRA ŞEFİ GİBİ YÖNETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy Halkımızın ulaşımını rahat sağlamak için bizzat daire müdürleri ile ulaşım birimlerini yönetti.
Balıkesir’de tek Havranlı vatandaşın mağdur olmaması için otobüslerin kalkış noktalarına giderek kontrollerini kendi yaptı.