Bugün Eller Duaya Sarnıç Mahallemizde Açıldı

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile Sarnıç Mahallemizde devam etti.
Belediyemizin gelenekselleştirdiği mahalle iftarlarında katlımın ve muhabbetin her geçen gün artması vatandaşların bütünleşerek birbirleri ile kaynaştıkları mahalle iftar sofraları büyük bir aile fotoğrafına dönüştürüyor.

Başkanımız Sayın Emin Ersoy eşi Aliye Ersoy hanımefendi ile birlikte masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.

MUHTAR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Sarnıç Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahan Belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnunuz başta Belediye Başkanımız olmak üzere emek veren tüm ekibine teşekkür ederim dedi.

BAŞKANIMIZ SARNIÇ HALKININ RAMAZANINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada Sarnıç Hemşehrilerim ile birlikte oruçlarımızı açtık.
Rabbim ettiğimiz dualarımızı tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin dedi.