Belediyemizin Ramazan Etkinlikleri Kocadağ Mahallemizden Start Aldı

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile Kocadağ Mahallemizde start aldı.
Etkinliklere Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Belediye Başkan Yardımcıları ,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Kocadağ Mahalle Muhtarı İsmail Çakırcalı ve Kocadağ mahalle sakinleri katıldı.Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı.

TİYATRO OYUNU GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediyemiz Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Tiyatro oyununu izleyen Kocadağ Mahalle sakinleri gülme krizine girdi.

ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.

DEĞERLİ OLDUĞUMUZU HİSSETTİK

Mahalle sakinleri Emin Ersoy Başkanımız ile mahallelerimiz kıymete bindi.Önceki yıllarda bizleri arayan soran yoktu.Seçimden seçime oy istemek için gelen siyasetçiler vardı.Emin Başkanımız göreve başladıktan sonra mahallelerimiz hizmet gördü.Yollarımıza taş döşendi.Çocuklarımıza oyun parkları yapıldı.Geçtiğimiz yıl köyümüze ilk defa tiyatro ekibi geldi.Hayatımızda ilk defa tiyatro oyunu izledik.Bu yılda aynı mutluluğu yaşıyoruz Değerli olduğumuzu hissettik Emin Başkanımıza teşekkür ederiz dediler.

TERÖRÜ LANETLİYORUM

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada terör konusuna değindi.Başkanımız Sayın Emin Ersoy On bir ayın Sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz.Etkinliklere dün İlçe Merkezinde başladık.Ramazan ayı boyunca ilçe merkezinde kapalı pazar yerinde iftar yemeği ikramımız yapılırken diğer yandan ise ekiplerimiz her gün bir (köyde) mahallede kapsamlı ramazan etkinlikleri düzenlenecek dedi. Başkanımız Sayın Emin Ersoy bugün burada tiyatro ekibimizle sizleri güldürürken diğer yanda ise İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında 11 vatandaşımızın vefat haberini büyük üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım.Alçakça ve kalleşce yapılan sadlrıyı kınıyorum lanetliyorum.Ülkemizin başı sağ olsun Şehitlerimiz mekanı cennet olsun dedi.Belediye Başkanımızın konuşması uzun süre halk tarafından alkışlandı.Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy program öncesi ve sonrası halkla ile sohbet edip sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’un yaşamında en büyük destekçisi Aliye Ersoy hanımefendi Kocadağ mahallesindeki etkinliklere katılarak hem eşine destek oldu hemde mahalle sakinleri bayanlar ile sohbet etti.