Hıdırellez şenlikleri Seyit Onbaşı mesire alanında başladı.

Hıdırellez şenlikleri Seyit Onbaşı mesire alanında başladı. 1

Belediyemiz tarafından düzenlenen Hıdırellez şenlikleri Seyit Onbaşı mesire alanında başladı.
Hıdırellez şenliklerine Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Sayın Hasan DEMİRASLAN,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Ak Parti Havran İlçe Başkanı Sayın Ahmet DAYI ve Havranlılar katıldı.
İlçe merkezinde atlar ile geçiş töreni ile başlayan etkinlikler olumsuz hava koşullarına rağmen Seyit Onbaşı mesire alanında devam etti.
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Sayın Hasan DEMİRASLAN,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY, Ak Parti Havran İlçe Başkanı Sayın Ahmet DAYI atlara binerek halkı selamladılar.
Protokol üyeleri hünerlerini ok atarak gösterdi.
Başkanımızın her attığı ok tam isabet etti.
Karesi Atlı Okçuluk Savaş sanatları ve gösterisi halkımız tarafından ilgiyle izlendi.
Program kapalı pazar yerinde Saat 18:00’de Karesi Belediyesi Halk dansları topluluğu gösterisi ve Çağatay Akman konseri ile devam edecek.