Başkanımız Ata Toprağında İftar Yaptı

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile İnönü Mahallemizde devam etti.
Belediyemizin gelenekselleştirdiği mahalle iftarlarında katlımın ve muhabbetin her geçen gün artması vatandaşların bütünleşerek birbirleri ile kaynaştıkları mahalle iftar sofraları büyük bir aile fotoğrafına dönüştürüyor.

Başkanımız Sayın Emin Ersoy eşi Aliye Ersoy hanımefendi ile birlikte masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediyemiz Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Tiyatro oyununu izleyen İnönü Mahalle sakinleri gülme krizine girdi.

ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.Çocuklar pamuk helva ve elma şekerlerini yiyerek tiyatro oyunu mutlu bir şekilde izlediler.

BAŞKANIMIZ İNÖNÜ HALKININ RAMAZANINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada İnönü mahallemiz benim doğup büyüdüğüm yerdir.Hemşehrilerim ile birlikti oruçlarımızı açtık.
Rabbim ettiğimiz dualarımızı tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin dedi.
Başkanımız doğup büyüdüğü köyünde halkın yoğun ilgisi sevgisi ile karşılaştı.