8 Eylül Havran’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü Etkinlikleri

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97.’nci yılı resmi programı Belediye Hizmet binası önünde yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakamımız Sayın Şeref AYDIN ve Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY halkımızın bayramını tebrik ettiler.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY günün önemini belirten bir konuşma yaptı.Mehteran ve Halk Oyunları ekipleri birbirinden güzel gösterilerini sergilediler.Temsili milis kuvvetlerinin Havran’a girişi ve kurtuluş senaryosu canlandırıldı.Kurtarılan kız Bayrağı öperek Mülkü Amirimiz Kaymakamımız Sayın Şeref AYDIN’a teslim etti.
Başkanımız kurtarılan kıza çeşitli hediyeler takdim etti.
Okunan Şiirlerinin ardından Kamu kurum ve Sivil toplum kuruluşlarının kortej geçidi ile program sona erdi.