İslamda Aile ve Kadın Konulu Konferans Kültür Merkezinde Yapıldı

İslamda Aile ve Kadın Konulu Konferans Kültür Merkezinde Yapıldı 1

Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya kadın günü nedeniyle düzenlediği İkbal Gürpınar’ın katılımı İslamda Aile ve Kadın konulu konferans Kültür Merkezinde yapıldı.

Kadınlarımızın yoğun ilgi gösterdiği konferansta zaman zaman izdihamlar yaşandı.

Programın Organizatörlüğünü ve Sunuculuğunu İlahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak’ın üstlendiği konferansta Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY kısa bir konuşma yaptı.

Başkanımız konuşmasında eşlerimize her zaman sevginin saygı duymalıyız. Yılda bir kez değil yaşamın her anında eşlerimizin değerini kıymetini bilmeliyiz her başarılı erkeğin arkasında onu seven sabırlı anlayışlı bir eş vardır. Siz kıymetli hanımefendilerin huzurunda eşim Aliye Ersoy’a her zaman yanımda olduğu için teşekkür ederim, tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyorum dedi.

Başkanımız Eşi Aliye Ersoy’a sahnede çiçek takdim ederken İkbal Gürpınar’a ise günün anısına Çanakkale Kahramanı Kocaseyit’in heykelini verdi. Belediye Meclis Üyemiz Nurten Sarper ise İkbal Gürpınar’a çiçek takdim etti. Program sonrası İkbal Gürpınar hayranları sahneye çıkarak fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.