Havran İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arapça etkinlikleri yarışmasında il birincisi olarak Bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Atanur KAYHAN,Öğretmenleri ve dereceye giren öğrenciler Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY’u makamında ziyaret ettiler.
Başkanımız Havran’ımızın her platformda başarılı sonuçlar alması Belediye Başkanı olarak şahsımı gururlandırıyor.
Okul Müdürü ve Öğretmenleri başta olmak üzere başarı elde eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.
Başarı çıtanız hep yüksek olsun.Bölge yarışmaları sonrası Türkiye Birincisi ardından dünya birinciliği sizlerden bekliyorum.Geçtiğimiz yıl Kocaeli İzmit İlçesi birinci oldu.Bu yılda neden Havran birinci olmasın.Kandil günü sizler için dua edeceğim dedi.
Okul Müdürü Sayın Atanur KAYHAN ise bizlere her konuda destek veren Belediye Başkanımıza ve ekibine Okulum adına teşekkürü borç bilirim dedi.
Öğrenciler Başkanımız Sayın Emin ERSOY’a Türkçe Mealli Kur’an-ı Kerim Hediye etti.
Başkanımız ise öğrencilere kitap broşür,cd İlçemizin tanıtımını içeren hediye çantası verdi