Havran Belediyesi Yeni Yaşam Alanları Oluşturuyor

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki gün Çamdibi Mahallesine giderek yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Başkan Ersoy, “Çamdibi mahallemizin tüm cadde ve sokaklarına kilit parke taşı döşüyoruz, vatandaşlarımızın ayağı çamura değmeyecek.” dedi.

Ersoy “Mahallenin nüfusu iki bin civarında ilçenin en köklü en kalabalık mahalleleri arasında yer almakta, mahalle meydanına 3.000 M2 alana yeni yaşam alanı oluşturuyoruz, çocuklarımızın hoş vakitlerini geçirebileceği çocuk parkı, oyun grupları, büyüklerin spor yapabilmesi için fitness gurupları olacak. Yine yürüyüş alanları etrafında büfe satış noktaları bulunacak, çok kapsamlı yeni yeşil yaşam alanı oluşturuyoruz. Çamdibi mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız çocukları ve aileleri ile birlikte zamanlarının büyük bölümünü burada geçirecekler.” dedi.