Havran Belediyesi Çöp Konteyneri Dağıtımına Devam Ediyor

Balıkesir Havran Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçeye bağlı köylere, mahallelere çöp konteyneri dağıtımını sürdürdürüyor.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “9 ay önce göreve geldiğimizde bir sloganımız vardı,”temiz toplum temiz şehir” bugüne kadar farklı zamanlarda mahallelerimize 1000’e yakın çöp konteyneri dağıttık. Bundan sonrada dağıtıma devam edeceğiz. Eksik olan cadde ve sokakların yer tespitini Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yapmakta, halkımızın hijyenik koşullarda yaşaması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

Ersoy, “Fazlıca Mahallemizin kabristanlığını komple bakıma aldık, cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşedik, çocuk parkı kurduk. Havran’da ne varsa Fazlıca mahallemizdede aynısı olacak. Büyükşehir olduktan sonra hizmet sahamız genişledi, ilçe merkezi ve tüm mahallelerimiz eşit hizmet alacak.” dedi.

Fazlıca Mahallesi Muhtarı Remzi Yaşar ise, “Belediyemizin mahallemize yaptığı hizmetlerden mahalle sakinleri olarak son derece memnunuz, aileler çocuklarını çocuk parkına götürüp hoş vakit geçiriyorlar, yine cadde ve sokaklarımız şehiri aratmıyor, çamurdan tozdan toprakdan kurtulduk, mezarlığımızın yolu yapılıyor. Sıkıştığımız zamanlarda başkanımıza her an ulaşabiliyoruz. Bizler daha ne isteyebiliriz, Allah razı olsun, Başkanımızdan ve ekibinden memnunuz.” dedi.

Çöp konteyner dağıtımı Fazlıca mahallesinden sonra Tarlabaşı mahallesinde devam etti.