Başkan Ersoy’dan Fora’ya İade-i Ziyaret

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki gün Fora Zeytin ve Zeytinyağı işletme tesislerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Fabrika  Müdürü Taner Yıldırım ve Mali İşler Müdürü Gökhan Kızıldağ ile görüşen Başkan Ersoy, “Tesis müdürleri önceki hafta ziyaret düzenlediler. Bizlerde iade-i ziyarette bulunduk. İlçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren, Dünyanın en büyük zeytin ve zeytin yağı tesisleri arasında ilk sırayı alan Fora ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlamakta, aynı zamanda iş istihdamı açısından çalışan personel Havran’dan tercih edilmekte. Yine ilçemizin en büyük geçim kaynağı olan zeytin ve zeytin yağına ilgili firma büyük katkı sağlamıştır. Bu yıl belediyemize ait zeytinliklerin alımının büyük bölümünü ihale ile Fora firması almıştır, zeytin sezonu sona erdi iyi bir sezon güzel bir sezon yaşandı. Çiftçimize ve tüccarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Fabrika Müdürü Taner Yıldırım ziyaretten dolayı teşekkür etti.