Başkan Ersoy’a Sanayii Esnafında Teşekkür Ziyareti

Havran Küçük Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Nadir Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Kooperatif Başkanı Nadir Yalçınkaya “Belediye Başkanımız gerek ilçe Başkanlığında gerekse Belediye Başkanlığında her zaman yanımızda olarak bizlere destek verdi. Kendisine yönetimim adına teşekkür ederim.” dedi. Nadir Yalçınkaya “Başkanımız son olarak sanayi sitemize eybek suyu getirilmesinde yoğun çaba harcadı eksiklerimiz var, yol konusunu Başkanımıza aktardık. Sanayi sitemize gün içinde yaklaşık 500 kişi girip çıkıyor. Yolumuz büyük tehlike arz etmekte. Olumsuz bir kaza yaşanmadan ilgili kurumların yolumuzun yapılması konusunda Başkanımız bizlere yardımcı olacağını söyledi.” dedi. Başkan Emin Ersoy “Sanayi sitemize eybek suyunu getirdik, şimdi sırada çevre düzenlemesi var sanayi sitesi içine kilit parke taşı döşeyeceğiz, araç indirme rampası yapacağız, her zaman sanayi esnafımızın yanındayız, her türlü ihtiyaçlarını karşılamalak için gerekli katkıyı sağlayacağız.” dedi.