8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı

8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 1

8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü 15 Temmuz Şehitleri Meydanında pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen program ile kutlandı.

Düzenlenen programda Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Yavuz Subaşı, İlçe Kaymakamımız Sayın Enver Özderin, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Daire Müdürleri ve halkımızın katılımları ile gerçekleşti.
Mehter Takımının gösterisi ile başlayan program Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk sunumuyla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, günün anlam ve önemini belirten konuşması ile birlikte çelenk sunma programı sona erdi.

Daha sonra Mehter Takımının Belediye Binamızın önünde gösterisi ve Resmi Kurum ile özel kuruluşların araç kortej geçişi yapıldı.Araçların geçişi esnasında araçlardan hediyeler dağıtıldı.

Bir kez daha Kurtuluş günümüzü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz.

8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 2 8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 3 8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 4 8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 5 8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 6 8 Eylül İlçemizin düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıl Dönümü Kutlandı 7