Haberler

2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu seçici kuruluna hediyeleri takdim edildi

2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu seçici kuruluna hediyeleri takdim edildi 1

2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu

2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu” seçici kuruluna, festivale söyleşi ve sergileriyle katılan fotoğraf sanatçılarına Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy tarafından etkinliğe sağladıkları katılım ve desteklerinden dolayı Kocaseyit Heykeli ve Yöresel Ürünler hediyesi takdim edildi.

Programa Türkiye’nin fotoğrafta duayen isimleri İbrahim Zaman, Güler Ertan, Reha Bilir, Şadiye Bilir, Osman Sipahi, Abit Kullebi, Samet Akman, Gür Gürelli, İbrahim Elman, Emrah Elmas, İstek Solel, Cengiz Han Günesen, Müjgan Zaman ve Festival Organizatörü Cansu Osemen ve Haşmet Demirbil katıldı. Festivalde fotoğraf sergileriyle yer alan Balıkesir’in Fotoğrafta ünlü ismi Ahmet Esmer ve Ayvalık’tan Zeliha Öztürkkan’ın hediyeleri onların adına Osman Sipahi ve Haşmet Demirbil aldılar.
Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy Festivalin seçici kurulu ve fotoğraf festivaline katılanlara teşekkürlerini iletti.
 2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu 2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu 2. Uluslararası Havran Kocaseyit Fotoğraf Festivali ve Foto Maratonu