15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı

15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 1

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Şehitleri Meydanında Mehteran Takımı eşliğinde İlçe protokolü, mahalle muhtarlarımız, tüm mahallelerimizin gençlik bayrakları ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla Millet Parkına kadar düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.
Millet Parkında düzenlenen Demokrasi Nöbeti programına İlçe Kaymakamı Sayın Enver Özderin, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler ve vatandaşlarımız katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra 15 Temmuz Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunup, dua yapıldı ve İlçe Kaymakamı Enver Özderin, Belediye Başkanımız Emin Ersoy günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.
15 Temmuz konulu videoların gösterildiği, Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Agah Terzi’nin ilahilerini söylendiği ve şiirlerin okunduğu etkinlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Saraçhane’de günün anlam ve önemini belirten konuşması dinlenildi.
Gece sonunda saat 00:13’de tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de camilerden ve Millet Parkından Sela okunarak program sona erdi.
Bir kez daha #15Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere Tüm şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.
15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 2 15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 3 15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 4 15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 5 15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 6 15 Temmuz, Coşku İçinde Kutlandı 7