Temaşalık Mahallemizde İftar Sofraları Kuruldu Yüzlerce İnsan Hep Birlikte Orucunu Açtı

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile Temaşalık Mahallemizde devam etti.
Etkinliklere Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Belediye Başkan Yardımcıları ,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Temaşalık Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Kapkın ve Temaşalık mahalle sakinleri katıldı.Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı.

AİLE ZİYARETLERİ YAPILDI

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,eşi Aliye Ersoy Hanımefendi,Temaşalık Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Kapkın ve eşi iftar yemeği öncesi mahallede ev ziyaretleri düzenlediler.Aileler ile sohbet eden Başkanımız Sayın Emin Ersoy büyüklere hediye paketleri çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

BAŞKANIMIZ KAZANLARIN BAŞINA GEÇTİ YEMEK DAĞITTI

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy İlçe merkezinde Hacı Ömer Camii yanında Belediyemiz tarafından kurulan iftar sofrasında bizzat kazanların başına geçerek halka yemek dağıtımını yaptı.Başkanımız Sayın Emin Ersoy masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

ÖLENE KADAR SENİ HAVRAN’DA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM

Yaşlı bir amca Belediye Başkanımızın boynuna sarılarak Allah senden razı olsun çoluk çocuk bunca insanın hayır duasını alıyorsun ben ölene kadar Havran’da seni Belediye Başkanı olarak görmek istiyorum dedi.

BAŞKANIMIZ ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITTI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy çocuklara pamuk helva ve Elma şekeri dağıttı.Temaşalık mahallesinde yaşayan Çocuklar Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’a sizi çok seviyoruz başkanım teşekkür ederiz diyerek mutluluklarını ifade ettiler.

TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediyemiz Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Tiyatro oyununu izleyen Küçükdere Mahalle sakinleri gülme krizine girdi.

MUHTAR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Temaşalık Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Kapkın Belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnunuz başta Belediye Başkanımız olmak üzere emek veren tüm ekibine teşekkür ederim dedi.

BAŞKANIMIZ TEMAŞALIK HALKININ RAMAZANINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesi dileklerinde bulunarak, “Bu Ramazan-ı Şerif’te de sizlerle aynı sofrada buluşarak hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz iftar sofralarımız iftihar sofralarına sizler sayesinde dönüşüyor dedi.