TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA SÖZÜ OLUR

TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA SÖZÜ OLUR 1

TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA SÖZÜ OLUR

2018 yılının son Muhtarlar toplantısı Başkanlık makamında gerçekleşti.
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY 34 Mahalle Muhtarına hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.
Başkanımız konuşmasında şunları söyledi.
Kıymetli Muhtar arkadaşlarım sizler ile birlikte görev süremiz içinde uyumlu bir şekilde İlçemizin ve Mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için elele vererek gönül birliği yaparak beş yıl boyunca imkanlarımız dahilinde çalıştık.Güzel bir atasözümüz var Tarlada izi olanın Harmanda sözü olur derler bizim tarlada izimiz var söyleyecek sözümüzde var.Zümrüt Havranımızın her bir köşesine eserler kazandırdık.Tüm Mahallelerimize eşit hizmet verebilmek için elimizden gelen çabayı sarfettik.
Hükümetimizin Büyükşehir Belediyemizin ve İlçe Belediyemizin tüm imkanlarını halkımızın huzurlu mutlu gereksim duyduğu tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak için kullandık dedi.
Başkanımız yeniden Belediye Başkanlığı için Genel merkez uygun gördüğü.Takdirde büyüklerimizin bize ne görev verirse yapmaya hazırız dedi.
Hizmetlerin halkımıza ulaşmasında her türlü olanağı sağlayan Cumhurbaşkanımıza,Bakanlarımıza,Milletvekillerimize,Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza,Belediye Meclis Üyelerimize,Daire Müdürlerimize,Personelimize ve siz kıymetli Muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Muhtarlarımıza bugüne kadar en büyük değeri Sayın Cumhurbaşkanımız verdi.Yaşadığınız mahallede halkımız ile içiçe olan sizlersiniz.Bir vatandaşın sorununu resmi kurumlara getiren çözüm arayan yine sizlersiniz.Bu bağlamda sizler yaşadığınız mahallede Cumhurbaşkanımızı temsil ediyorsunuz dedi.

BAŞKANIM SİZİNLE ÇALIŞMAK AYRICALIKTIR

Toplantıya katılan Muhtarlar adına söz alan Hamambaşı Mahalle Muhtarı Sayın Akif HERDEMİR,Havran’da üç dönemdir Muhtarlık yapıyorum.Bir çok Belediye Başkanı ile çalıştım sizinle çalışmak gerçekten bir ayrıcalıktı dedi.
HERDEMİR,Belediye Başkanı olarak tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi değerli görülmeyi sizin döneminizde yaşadık.Önceki Başkanlar ile bu denli geniş çaplı çalışma içinde olmadık.Her zaman siz ulaşabildik sorunlarımızı 24 saat size aktarma fırsatı bulduk.Muhtar arkadaşlarım adına hizmetlerinizden ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederim dedi.
Mahalle Muhtarlarına Yeni yıl nedeniyle Belediyemiz tarafından hazırlanan içinde Takvim,Saat,Ajanda’nın yer aldığı çanta hediye edildi.TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA SÖZÜ OLUR 2