KOCASEYİT’İN TORUNLARINA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

2016-2107 Balıkesir Süper Amatör Ligi Şampiyonu Havran Fatih Belediye Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ligin son maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 5-1 gibi net skorla yenerek Bal Ligine yükseldi.
Maçı Havran Kaymakamı Sayın Ahmet TÜRKÖZ,Balıkesir Ak Parti Milletvekili Ali AYDINLIOĞLU,Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Gömeç Belediye Balediye Başkan Yardımcısı Eşref USLU,Havran Fatih Kulüp Başkanı Sayın Kadir GEZER,Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Sayın Hakan KAYAALP,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Temsilcileri,Binlerce spor sever izledi.

BAŞKAN ERSOY TAKIMI TEBRİK ETTİ
Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY,Maç sonrası kupayı takım kaptanı ve diğer futbolcular verdi.
Başkan ERSOY,Bir sezon boyunca kar kış demeden verilen mücadelenin emeğin karşılığını aldık.Bu büyük başarı Havran tarihinde ilk olup kahramanlar isimlerini altın harflerle yazdırmıştır.Başarıda emeği olan Kulüp Başkanımıza Yönetim Kurulu üyelerine,Teknik heyete,Futbolcu kardeşlerime hepsine sonsuz teşekkür ederim dedi.
Yöneticiler ve Futbolcular Belediye Başkanımızı omuzlara alarak uzun süre slogan attılar.Seyirciler Başkanımıza sevgi gösterinde bulunarak uzun süre alkışladılar.