Havran’da Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyelerin ortak çalışması olarak düzenlenen “İmkan Bizden Oynamak Sizden” isimli mahalleler arası futbol turnuvası İlçemizde start aldı.Havran Şampiyon Halı Saha tesislerinde başlayan turnuvaya Gençler ve Yıldızlar kategorisi olmak üzere iki farklı yaş gurubundan katılım oldu.Havran Merkez ve Mahallelerini kapsayan turnuvaya 20 takım ve yaklaşık 200 sporcu katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte Havran Kaymakamı Yasin Öztürk,Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy,sporculara forma dağıtımını birlikte yaptılar.Havran Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Mehmet Yılmaz ve Havran Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Sorumlusu Ozan Mustafa Haznedaroğlu Kaymakam Yasin Öztürk,Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Havran Fatih Belediyespor Kulüp Başkanı Kadir Gezer’e ad ve soyadlarını yazan formaları hediye ettiler.Belediye Başkanı Emin Ersoy yaptığı konuşmada şunları söyledi.proje ile çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak, zararlı alışkanlık edinmelerinin önüne geçmek, sporu tabana yaymak ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmayı amaçladıklarını vurguladı.Ersoy kazanan takım Avrupa’ya gidecek bu takımın Havran’dan çıkmasını istiyorum dedi.Ersoy Her konuda olduğu gibi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur’a spor aktivitelerine büyük önem vermekte.Sayın Başkanımız katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Mahalle liglerinde neden geleceğin bir Messi’leri Ronaldo’ları çıkmasın İmkan bizden çalışıp hayallerinizi gerçeğe dönüştürmen sizden diyerek başarılar diledi.Etkinlik Havran Veteranlar takımının gösteri maçı ile sona erdi.Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy attığı goller ile dikkatleri üzerinde topladılar.Havran Emniyet Müdürü İsmail Tur maçı seyirci locasından izledi.