Hallaçlar Mahallemizde İftar Kalabalığı Aile Fotoğrafına Dönüştü

Belediyemiz tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği İlçe Merkezi ile Hallaçlar Mahallemizde devam etti.
Belediyemizin gelenekselleştirdiği mahalle iftarlarında katlımın ve muhabbetin her geçen gün artması vatandaşların bütünleşerek birbirleri ile kaynaştıkları mahalle iftar sofraları büyük bir aile fotoğrafına dönüştürüyor.

Hallaçlar Mahallemizdeki Etkinliklere Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy,Belediye Başkan Yardımcıları ,Belediye Meclis Üyeleri,Daire Müdürleri,Hallaçlar Mahalle Muhtarı Adem Demirtaş ve Hallaçlar mahalle sakinleri katıldı.Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı.
Başkanımız Sayın Emin Ersoy eşi Aliye Ersoy hanımefendi ile birlikte masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.

TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği gecede Belediyemiz Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu.Tiyatro oyununu izleyen Hallaçlar Mahalle sakinleri gülme krizine girdi.

ÇOCUKLARA PAMUK HELVA ELMA ŞEKERİ DAĞITILDI

Belediyemiz tarafından ücretsiz dağıtılan Pamuk helva,Elma Şekeri çocukları çok mutlu etti.Çocuklar pamuk helva ve elma şekerlerini yiyerek tiyatro oyunu mutlu bir şekilde izlediler.

MUHTAR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Hallaçlar Mahalle Muhtarı Adem Demirtaş Belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnunuz başta Belediye Başkanımız olmak üzere emek veren tüm ekibine teşekkür ederim dedi.

BAŞKANIMIZ HALLAÇLAR HALKININ RAMAZANINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy etkinlik sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesi dileklerinde bulunarak, “Bu Ramazan-ı Şerif’te de sizlerle aynı sofrada buluşarak hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz iftar sofralarımız iftihar sofralarına sizler sayesinde dönüşüyor dedi.