Minik Tema'cilar Yüz Fidan Ekti

admin 5 Şubat, 2015 - 02:24

Havran Ömer Çavuş Ana Okulu yönetimi ile TEMA Havran Gönüllüleri önceki gün  minik öğrencilere ağacı sevdirmek doğayı korumak amacıyla etkinlik düzenledi. Etkinliğe Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy,Havran Jandarma Komutanı Fatih Bekteş, Edremit Orman İşletme Müdürü Mehmet Demirbağ, Havran İılçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge, Havran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Havran Tema Gönüllüleri Temsilcisi Serkan Ergün, Ömer Çacuş Ana Okulu Müdürü Mehtap Güven, Çağ-Tek Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Önder, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sunullah Peker ve Daire Amirleri katıldı.

Protokol üyeleri yeni yapılan Ana Okulunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar. Etkinlikte minikler günler öncesinden hazırladıkları ağaç ve doğa konulu oyunlarını başarıyla sergileyip orman ile ilgili şarkıyı tüm çocuklar hep birlikte seslendirdiler. Edremit Orman İşletme Müdürü Mehmet Demirbağ protokol üyelerine meşe palamutu tohum ekimi konusunda bilgiler verdi. Protokol sırayla saksılara tohum ekimini gerçekleştirip miniklere saksıları toprağa ekilmek üzere teslim ettiler. Tema Göllüleri etkinlikte 100 adet meşe palamutu tohumu dağıttı. Ömer Çavuş Ana Okulu aile birliği, protokol üyelerine evlerinde hazırladıkları tatlı ve tuzlu çeşitlerinden oluşan yiyecek ikramında bulundular. Etkinlik sonrası Havran Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.