Kurtuluş Ve Seyit Onbaşı Konferansı Büyük Beğeni Topladı

basin-birimi 8 Eylül, 2015 - 14:41

Belediyemizin katkıları ile İlçemizin Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Merkezinde Kurtuluş ve Seyitonbaşı konulu konferans Rize eski Milletvekili Sayın Şevki Yılmaz tarafından verildi.Halkın yoğun ilgi ve katılım gösterdiği konferans öncesi Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy günün önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.Başkanımız Sayın Emin Ersoy İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıl dönümünü kutlu olsun.Hakkari Dağlıca bölgesindeki terör olayları nedeniyle programımızın içeriğini değiştirdik.Yağlı güreşler ve eğlence bölümünü iptal ettik.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum dedi.Havran Cami-i Kebir Müezzin Kayyımı Hasan Hüseyin Dinç tarafından Kur'ân ve meali okundu. Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz Seyit Onbaşı Kurtuluş konulu konferans izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Kültür Merkezine giremeyen izleyiciler için Kültür Merkezi bahçesine özel ekran konuldu.Şevki Yılmaz sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.