29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kuralları çerçevesinde resmi tören ile kutlandı. 1

Tören öncesi ilçe esnafına ve vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı.
İlçe Kaymakamı Sayın Enver Özderin’in Hükümet Konağı önünde protokol ile bayramlaşması ile başlayan program, 15 Temmuz Şehitleri Meydanında Saygı Duruşu ve istiklal Marşı okunması ile devam etti. Daha sonra Havran Kaymakamı Sayın Enver Özderin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile program sona erdi.
Cumhuriyetimizin 97. Yıldönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kuralları çerçevesinde resmi tören ile kutlandı. 2 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kuralları çerçevesinde resmi tören ile kutlandı. 3 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pandemi kuralları çerçevesinde resmi tören ile kutlandı. 4